Ny lageradress Vinkällarbutiken 1Cru Vin & Antique

Bästa vinvänner!


2007 öppnade vi vår butik 1Cru Vin & Antique AB. Vårt mål var att tillgodose vinälskare med vintillbehör som vi ansåg vara "the top of the line" det bästa som fanns på marknaden. Vi har genom åren hittat fantastiska produkter från högkvalitativa leverantörer. Mitt motto var att du som kund alltid kunde räkna med att produkten du köpte av oss var the best. 

Genom åren har det varit du som kund som har förgyllt min dag i affären. Det är samtalen om vin, mat, resor, livets goda och allt annat prat som fick mig att älska gå till affären varje dag. TACK !

Nu är det 2019 och ett nytt kapitel startar för vår butik. Vi har från och med februari månad en ny lagerlokal på Södermalm, bakom Söderhallarna i den berömda byggnaden Bofils båge i fatbursparken. Hållplats Medborgarplatsen grön linje alt Mariatorget med den röda linjen.


Vår butik på Nybrogatan är tömd på varor och alla paket packas och skickas numera med avsändaradressen  - HAGLUND Helen, Västgötagränd 9, 118 28 Stockholm.

Det kommer att vara möjligt för dig att efter överenskommelse med oss, boka och hämta din beställning i vår lagerlokal från och med Mars månad.